Ön itt jár: > >

Rólunk

Mara 1996-ban egészségügyi problémák miatt kezdett érdeklődni az egészséges táplálkozás iránt. Majd tíz év múlva a meglévő laktózérzékenység és várandósan jelentkező magas vércukor és súlyproblémák miatt teljesen áttért az reformtáplálkozásra. Azóta sokakkal ismertette és szerettette meg a reformételeket és inspirált az egészségesebb életmódra. Híresen finom reformreceptjei kézről kézre járnak. Az egészsséges életmód, és a reformtáplálkozás iránti rajongása miatt indította el a Reformkosár Bio Webáruházat.

Mara és Zsolt a reformtáplálkozás során rengetegszer kerültek kínos helyzetbe, amikor különféle alkalmakra az elveikkel ellentétes ajándékot kaptak. Ilyenkor színlelt öröm mellett kinyögtek egy zavart köszönömöt, majd gyorsan igyekeztek túllenni az egészen. Aki volt már ilyen helyzetben, vagy gondolkozott azon, hogy mit adjon egy egészségtudatos, beteg vagy éppen csak egy fogyókúrázó ismerősének, az átélhette milyen nehéz az ajándékozás. Akkor még nem beszéltünk arról, hogy valaki cukorbetegnek csokit ad...

Mara és Zsolt reformélelmiszerekből állítottak össze ajándékcsomagokat a szeretteiknek, ami akkora örömöt okozott, hogy ez inspirálta őket a Reform ajándékkosár létrehozására.

 

 

 

5000 Ft. feletti vásárláshoz ajándékba adunk Neked egy csomag Biopontos ropit  smiley

Blog