Hűségpont rendszer

Hogyan működik a Hűségpont rendszer?

A hűségpontgyűjtésre minden regisztrált felhasználónak lehetősége van, már az első vásárlás után hűségpontokat írunk jóvá, melyet a következő alkalommal be is válthatsz vagy folytathatod tovább a pontgyűjtést. A hűségpont a Reformkosár Bio webáruházban teljes értékű fizetőeszköz, bármelyik termék esetén használható, beleértve az akciós termékeket is.
Mielőtt a rendelésedet a Kosár tartalma menüpont alatt található Rendelésem feladása gombra kattintva érvényesíted, a rendelési összeg alapján automatikusan kiszámításra kerülnek a hűségpontjaid. Ezek a pontok ekkor még nem használhatók fel, függőben státuszba kerülnek addig amíg a megrendelésedet kifizeted és az összeg beérkezik (az adminisztrációs folyamatok átfutási ideje: 2-5 munkanap) ezután jóváhagyjuk a potokat és már vásárlásra is felhasználhatod. Az összegyűjtött pontjaidat és a státuszukat bejelentkezés után figyelemmel kísérheted a saját fiókodban, a Fiók menüpontban láthatod középen. Továbbá vásárláskor mind a kosárnál, mind a rendelés véglegesítése előtt láthatod, hogy mennyi pontot kaptál a vásárlásért. Természetesen a több vásárlás után kapott pontok összeadódnak.

Hűségpontok beváltása

A felhasználható hűségpontok értéke - a rendelés értékének akár 100%-a is lehet! A hűségpontok beváltás után a Végösszegből levonásra kerülnek. A már meglévő (jóváírt) hűségpotjaidat rendelés közben a Fizetési mód kiválasztási oldalán fogod megtalálni, a fizetési módok listája alatt. A jobboldali csúszkát a pontjaidnak megfelelően csúsztathatod el jobbra, ameddig a megfelelő pontmennyiséget be nem állítod.. Ez azt jelenti, hogy a rendelés összegének egy részét a pontjaidból "fizeted". Amennyiben elegendő pont áll a rendelkezésédre, akár az egész rendelés is ingyenes lehet.

Mennyit ér a hűségpont?

Vásárlás után: minden elköltött 100 Ft után 2 pontot kapsz.
Beváltás vásárláskor: 2 pont 2 Ft-ot ér
pl: ha 10.000 Ft a vásárlásod értéke, akkor 200 Hűségpontot kapsz (200 Ft értékben)

Időnként extra pontokat is szerezhetsz, bizonyos konkrét termékek fix pontot érnek - függetlenül az árától - ezt a terméknél jelölni fogjuk.

Meddig használhatom fel?

A hűségpontoknak nincs lejárati idejük, bármeddig gyűjtheted őket. 

Minimum és maximum?

Minimum akár 1 pont, maximum a rendelési érték 100 %-a lehetséges a hűségpontjaid beváltására.

Mi tartozik a rendelési értékbe?

A megrendelt termék végösszege (a termék fogyasztói ára áfa tartalommal együtt) 
A megrendelés összegébe a szállítási díj nem tartozik bele!

Kapok Hűségpontot akciós termékekre is?

A Hűségpontgyűjtés akciós termékekre is érvényes.

Beváltáskor is kapok Hűségpontot?

Természetesen, de a beváltotott pontokért nem jár Hűségpont. 
pl: ha 10.000 Ft-ért vásárolsz és 2000 Ft értékben Hűségpontot váltassz be akkor csak 8000 Ft-ért kaphatsz további Hűségpontokat. 

5000 Ft. feletti vásárláshoz ajándékba adunk Neked egy csomag Biopontos ropit  smiley

Blog