Csicseriborsó krém (humusz)

Csicseriborsó krém (humusz) recept:

  • 40 dkg csicseriborsó főzve vagy konzerv
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 4 evőkanál  tahin krém (szezámkrém)
  • 1 dl olívaolaj
  • Fél citrom leve
  • Himalaya só ízlés szerint

A csicseriborsót csepegtessük le, majd a többi hozzávalóval turmixoljuk le.
Ha túl sűrűnek tartjuk, adjunk hozzá főzőlevet vagy a konzerv levéből egy keveset.
Tálaláskor locsoljuk meg olívaolajjal, pirítóssal fogyasszuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

A hozzávalók természetesen megvásárolhatók a webáruházunkban!

Tartalomhoz tartozó címkék: Recept

5000 Ft. feletti vásárláshoz ajándékba adunk Neked egy csomag Biopontos ropit  smiley

Blog

Ma Bánk, József napja van. Holnap Klaudia napja lesz.