Receptek
Csicseriborsó krém (humusz) recept:
- 40 dkg csicseriborsó főzve vagy konzerv
- 2 gerezd fokhagyma
- 4 evőkanál tahin krém (szezámkrém)
- 1 dl olívaolaj
- Fél citrom leve
- Himalaya só ízlés szerint
A csicseriborsót csepegtessük le, majd a többi hozzávalóval turmixoljuk le.
Ha túl sűrűnek tartjuk, adjunk hozzá főzőlevet vagy a konzerv levéből egy keveset.
Tálaláskor locsoljuk meg olívaolajjal, pirítóssal fogyasszuk.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!
A hozzávalók természetesen megvásárolhatók a webáruházunkban!
Gyakran főzöm azt, amit éppen a hűtőben találok. Ez a gombás, borsós rizs is így született.
A gomba szavatossági ideje viszonlag rövid, ezért sürgősen meg kellett főznöm... :)
A receptért iratkozz fel hírlevelünkre (baloldalt, a blog alatt). :)
Nem eszem túl sok húst. Ha mégis, akkor az inkább szárnyas vagy hal.
Itt éppen tofuval pótolom a fehérjét.
A receptért iratkozz fel hírlevelünkre (baloldalt, a blog alatt). :)
A mai vacsoránkat ajánlom figyelmetekbe!
Serpenyőben többféle zöldséget grilleztem, kölessel és pirított dióval tálaltam.
Könnyű, ízletes és gyors!
A receptért iratkozz fel hírlevelünkre (baloldalt, a blog alatt). :)
Kislányommal ez a paradicsomos tészta a legnagyobb kedvencünk.
De nem csak ezért szeretem. Hanem, mert gyorsan és könnyen el lehet készíteni.
A receptet egy olasz szakácstól hallottam jó pár éve.
A receptért iratkozz fel hírlevelünkre (baloldalt, a blog alatt). :)
Érett, megbarnult banánból általában muffint sütök.
Ez a mai nagyon jól sikerült, tésztája nagyon laza, puha lett. Kislányom egymás után falja be őket.
A receptért iratkozz fel hírlevelünkre (baloldalt, a blog alatt). :)
Fehér lisztet és cukrot nem fogyasztunk. Ezeket helyettesítem egészséges hozzávalókkal, így készítettem a borsófőzeléket is.
A receptért iratkozz fel hírlevelünkre (baloldalt, a blog alatt). :)
Ez egy egyszerű és gyors recept.
Kelesztés és dagasztás nélkül készíthetünk kenyeret.